11-01-2021

Klimaatcompetitie 2021: 40 dagen duurzaam Bennekom

Ook dit jaar organiseren we als Taakgroep Kerk, Milieu en Samenleving Bennekom in de periode van 17 februari tot 31 maart (de 40-dagen/vastentijd ) een actie voor een duurzamer Bennekom: de Klimaatcompetitie thuis energie besparen. Vorig jaar stonden de strijd tegen voedselverspilling en het overmatig gebruik van plastic centraal. Dit jaar willen we onze aandacht richten op het terugdringen van ons energieverbruik thuis (minder CO2), door het besparen van gas, licht en water. Via een stappenplan wordt u als deelnemer eerst meegenomen om uw huidige energieverbruik te inventariseren om vervolgens met gerichte en veelal simpele maatregelen/opdrachten uw verbruik te verminderen. Met als uitkomst een besparing voor onszelf en voor het milieu! 

 

We nodigen iedereen uit om gedurende zes weken met ons mee te doen. De aanpak is digitaal, interactief, attractief en kent ook nog een wedstrijdelement. U kunt ook met een vriendengroep of uw straat intekenen en zo ook binnen de groep elkaar stimuleren.
De actie start op woensdag 17 februari om 20.00 uur met een digitale kick-off.
 

Graag zo spoedig mogelijk aanmelden:  klik direct op deze link .
Daar vindt u ook meer informatie over deze actie voor een duurzamer Bennekom en zorg voor de schepping. We sturen u dan ook een digitale link met uitnodiging voor de digitale kick-off.
Samen 40 dagen voor een duurzamer Bennekom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten