08-11-2020

Online bijeenkomst 11-11-2020: afname biodiversiteit: wat heeft dat met mij te maken?

Drie dagen na de Bennekomse Scheppingszondag organiseert de Taakgroep Kerk, Milieu en Samenleving Bennekom op 11 november 2020 een online bijeenkomst over biodiversiteit.

Niet alleen de snelle opwarming van de aarde, maar ook de grootschalige en snelle afname van de biodiversiteit zullen ons leven ingrijpend veranderen. Tenzij er maatregelen genomen worden. Van het gevaar van de afname van de biodiversiteit lijken maar weinigen zich echt bewust te zijn. Ondanks verschillende waarschuwingen van de VN in de afgelopen jaren en de instelling van het Nederlandse Deltaplan Biodiversiteit in 2019.

Daarom staat biodiversiteit centraal tijdens de eerste online bijeenkomst van de Taakgroep Kerk, Milieu en Samenleving Bennekom. Christa Heyting en Wim van Raamsdonk zullen als deskundigen de inleiding houden, waarna we met elkaar  in gesprek gaan.

Wanneer: woensdag 11 november 2020.
Aanvang:  19.30 uur.
Digitale inloop met eigen koffie of thee: vanaf 19.00 uur.

Je bent van harte uitgenodigd. Meld je aan met een e-mail naar kmsbennekom@gmail.com . Je ontvangt dan tijdig de link (met instructie) naar de online bijeenkomst. Ook eventuele vragen kun je sturen naar dit e-mailadres.

Voor achtergronden en meer informatie zie:  https://kms-bennekom.blogspot.com/p/biodiversiteit.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten